JENSEN bvba

Your solid partner for Modeling & Tooling boards

Over Jensen BVBA

Jensen BVBA is uw partner voor innovatieve producten en biedt u het meest uitgebreide gamma van mogelijkheden en afmetingen aan hoogwaardige Polyurethaan en Epoxy blokken en platen. Door de jarenlange kennis, optimalisatie en technieken die vandaag de dag nog steeds met het nodige respect en trouw door wereldwijde OEM-, industrie/design en tooling bedrijven wordt toegepast dankzij onze positieve resultaten met de beloofde nauwkeurigheden en vereisten hoop ik ook u te kunnen overtuigen om mij te contacteren om uw industrieel vraagstuk op te lossen!

Jensen BVBA Hallo,

Voor velen van jullie in de sector ben ik zeker geen onbekende, daar ik reeds sinds 2004 onder andere verantwoordelijk ben voor de exclusieve distributie van Necumer GmbH in de Benelux. Enkel sinds 1 April 2015 onder een nieuwe vorm met dus uitsluitend met de focus op de Polyurethaan en Epoxy kunststofplaten voor design modellen, prototypes , interieurbouw, vacuümvormen, kerndozen, maatvormen, productiematrijzen, controle armaturen, composietmallen, buigmallen, en nog zoveel meer… Uw idee wordt mijn project!
De continuïteit van de service en de kwaliteit die jullie gewoon zijn van onze producten zal hierdoor enkel nóg meer bevestigd en verbeterd worden. Necumer GmbH is al sinds 1970 een vaste, wereldwijde marktspeler en zeer gerespecteerde waarde in de Polyurethaan markt. Met de nieuwe en uitgebreide fotovoltaïsche productieplant in Böhmte die sinds 2014 volledig in gebruik is (met uiteraard nog volle capaciteit voor verdere uitbreiding) hopen wij u nog meer en ten allen tijden van dienst te kunnen zijn. Ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen op mijn website om een idee te krijgen van ons uitgebreid gamma van materialen, types en hun mogelijkheden. Als u naar aanleiding hiervan nog vragen hebt, aarzel zeker niet om me te contacteren.

Wenst u echter nog aanvullende producten? Aarzel niet om me ernaar te vragen, door mijn jarenlange zakelijke en uitstekende relaties met vele andere en minstens zo vooraanstaande en hoogwaardige leveranciers kan ik u perfect doorverwijzen of naargelang uw behoefte dit als totaalpakket aanbieden. Denk hierbij aan siliconen gietrubbers, hoogwaardige PU en/of EP ingietharsen, voor- of nabehandelingsproducten, machinefabrikanten. Nog andere producten? Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden!

Met vriendelijke groeten,
Claudia Jensen